Cserépkályha épités Szeged
November 4, 2011 in Cserépkályha, Szeged, tesztek
Szegeden és környékén még élnek a régi hagyományok, és fantasztikus cserépkályhákat épitenek. Mivel napjainkban már nem lehet iparilag nagy tételben előállitott cserépkályha cserepet kapni, (a .. gyár befejezte ezek gyártását) főleg kézműves égetett agyag cserépből készülnek ezek a kályhák. Ezért az áruk nem kevés.
Ha olcsó kályhát szeretnénk, akkor régi bontott kályhát is vásárolhatunk, de az épitési költség mindkét esetben azonos. Igy érdemesebb egy új kályhát rendelni.
Joó Zoltán egyéni vállalkozó
6800 Hódmezővásárhely, Agyag u.1.
Telefon +36 (62) 636-689
Referencia munkák:
Nem árt tudni, hogy a Cserépkályhát rendszeres használat előtt ki kell égetni. a részletekről kérdezze a szakembert.
Mi a kéménybe is be szoktunk gyújtani. Akkor jobb a huzat. Lementünk a nyaralóba, 5 fok volt bent. Már gyakorlottan 10 perc alatt be tudok gyújtani a cserép kályhába. Előre oda készitem a gyujtóst, mert ha leesik a hó akkor elázik kint. Szóval, legyen száraz. 8 óra alatt érte el a belső hőmérséklet a 20 fokos meleget. Akinek otthon van cserép kályhája, télen jobban teszi ha nem engedi elaludni a tüzet! Ha már meleg a kályha, akkor csak kicsi fát teszünk rá, mert azonnal 25 fok lesz.