Cserkeszőlő Hotel Aqua Spa

February 9, 2014 in Belföldi szállodák, Családi üdülés, Last Minute akció, Wellness hétvége

Cserkeszőlő gyógyvize és gyógyfürdője alig ismert hazánkban. Pedig a fürdő szépen kiépített, kedvelt pihenő és nyaraló hely.  Télen – nyáron látogatható, külső belső medencék, csúszdák termál , gyógyvíz és nyaraláskor kitűnő külső hullám medence áll rendelkezésünkre.

Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel

A  wellness szálloda saját wellness résszel és külső medencékkel, szaunákkal rendelkezik.  Ezek használata teljesen ingyenes. A belső részben inkább élmény medence, gyerekmedence és a pihenő helyek lényegesek,  a fittness terem aprócska, de általában alig használja valaki.  Nyáron a külső medencék és a gyerekmedence kitűnő,  kellemesen langyos vizével. A medence szélén hangulatos bár, étkező és a gyerekek részére játszótér került elhelyezésre.  Esti naplementében fantasztikus hangulatot teremt egy vacsora a medence szélén.

A masszázs megfizethető árakon kapható, és az étkezések is. A félpanzió mellett, igény szerint étlapról kérhetünk ebédet, vagy délutáni nasit a gyerekeknek.

 

Cserkeszőlő wellness hotel - nyaralás

Cserkeszőlő wellness hotel - nyaralás

A szállás tipusok nagyon jól variálhatóak a család méretéhez. Vannak 2 ágyas szobák, Superior szobák, ezek saját jacuzzy-val rendelkeznek. Nagyobb család részére kérhetünk Apartmant, mely 2 szobából áll, plusz a nappaliban is tudnak kisebb gyerekek aludni. Az apartmanokban nagy terasz és saját szauna áll rendelkezésünkre,  ezért az ára is magasabb. Ha a pénztárcánk olcsóbb árakat kíván

, akkor érdemes kipróbálni a jól felszerelt vendégházakat.  Ezek is 2 szobásak, 6 fő fér el bennük. Kicsi konyha és az autó beállási lehetőség nagyon kényelmes kicsi gyerekkel érkező családok részére.  Télen fűthetőek, nyáron pedig légkondicionáltak.  Szerintem minden szobatípus  nagyon hangulatos, és a céljának megfelelően van kialakítva.

További információk :  Cserkeszőlő ,  Cserkeszőlő gyógyfürdő   Cserkeszőlő hotel   Cserkeszőlő szállás  Térkép Cserkeszőlő  wellness  wellness akciók  wellness szállodák