Hévíz szálloda – Palace hotel vélemények

April 2, 2017 in Belföldi szállodák, Wellness hotel


Wellness Bonus Club Hétvége a Palace Hotel****-ban

Hévízen jártunk a Palace hotel **** -ben.

Időpont: 2013  november.

Parkolás:  a szálloda  előtt meg lehet állni,  amíg a csomagokat bevisszük. Utána választhatunk, a szálloda saját boros garázsába megyünk,  amit nem egyszerű megtalálni, tehát regisztráció alatt kérdezzük meg, hogyan jutunk el a parkolóhoz. Vagy parkolhatunk közterületen,  amikor mi voltunk, a közterület éppen ingyenes volt, hétvégén, de hétközben biztosan nem olcsó.

 

Szobák:  szép az aula, üveglift,  sok növény.  A szobák is tetszettek,  tisztaság,  fürdőköpenyt is kaptunk.

Wellness:  2 medence,  mindkettő élmény elemekkel,  vízalatti masszázzsal, a nagyobb medencében lehet kicsit úszni, gyerekek ugrálhatnak. A másik kicsi medence jacuzzi  jellegű, de elég sok ember elfér benne.  3 szauna van, egy finn, egy bioszauna, és egy infra szauna.  Nagyon tetszett a szaunák ajtaja mellett a szemüveg tartó a falon. Ilyet még sehol nem láttunk.  Pihenő helyek,  és a szaunák között dézsából önthetjük magunkra a jeges vizet.  Merülő medence nincs. A Wellness rész nagyon hangulatos, kicsit hiányzott a külső medence és a napozó lehetőség. Van egy napozó terasz, de nagy melegben nem szerencsés hogy nincs hozzá külső medence.

Étterem:  Egyszerű.  Házias,  magyaros ételek.  Nagyon sok a német nyugdíjas,  gondolom, ők kifejezetten szeretik az ilyent.

 

Karácsonyi wellness pihenés

Karácsonyi wellness pihenés

Hotel Palace Héviz  ,   Hotel Palace wellness akciók,  Hotel Palace Héviz vélemények  ,  Héviz szállodák ,  Hévíz szállás ,