Velencei Tó hotel NAUTIS

February 9, 2012 in Belföldi szállodák, Last Minute akció, Wellness hétvége, Wellness hotel

A Velencei tó szépségét elhomályosítja a Balaton.  Pedig fantasztikus adottságait egyre több szálloda kihasználja. A tó vize gyorsan felmelegszik, szép kikötők és naplementék várnak bennünket.  Akár a medencéből, akár az étterem teraszról nézzük a tájat, a látvány lélegzet elállító.

Velencei tó naplemente Hotel Nautis

Velencei tó naplemente Hotel Nautis

A VITAL HOTEL NAUTIS ****  Gárdonyban közvetlenül a vízparton található.  Szobái és folyosói nagyon szép színesek, a természet zöldjében pompáznak. Öröm belépni.  A szobák fele a városra néz, másik fele a tóra.  Saját parkolóval rendelkezik, így  biztonságban tudhatjuk az autónkat.   A szálloda külső és belső medencékkel is rendelkezik. A belső wellness részleg élményelemekkel, nagy jacuzzy-val zuhataggal, és gyerekmedencével várja, míg a külső részen csúszda is található, a wellness szálloda szimbólumává vált világító torony tövében.  A szálloda nem alacsony árai mutatják, hogy az étteremben bőséges és rendkívül színvonalas ételek várnak ránk.

Mások ezt olvasták el:  Velencei tó,  wellness hotelek  , wellness akciók , Velencei tó szállás,  Belföldi nyaralás,  belföldi szállodák,  all inclusive belföld,  Wellness akciók,  Hajdúszoboszló szállás ,  Akciós szállás ,  CSerkeszőlő szállás,  Bükfürdő,   Gyógyfürdők,  Hosszú hétvége