Dohányzásról leszokás

január 26, 2013 in Biorezonancia, Budapest

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs szavazat)

Dohányzásról leszoktatás Nyomtat Email

Dohányzásról leszoktató kezelés – elvonási tünetek nélkül – könnyedén, gyorsan, biorezonanciás módszerrel. Segít a dohányzás abbahagyásában.

Hatása erős, mert a kezelésbe stresszoldás és tüdőtisztítás is beépül.

Általában elég egy kezelés, de ha szükséges, a második kezelést féláron (egy héten belül) elvégezzük.

 

Lehetőség van további utánkezelésekre is:
stresszoldásra, salaktalanításra,  méregtelenítésre is, a különböző terápiáink által szalonunkban.

A főoldalon a baloldali menüsorban találhatja a pontos leírásokat.

( Alpha Spa System, gépi nyírokútmasszázs, kineziológia, stb..)

A kezelés előtt két órával el kell szívni az utolsó szál cigarettát. A csikket, kérjük őrizze meg és a dobozával együtt hozza el a kezelésre. Ennek segítségével egyénre szabottan programot indíthatunk, a cigaretta fajtáját figyelembe vételével.

Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy az Ön elszánt akarata nélkül a kezelés kevésbé hatékony!

Minden szervezetre más-más hatással lehet ez a káros szenvedély. Befolyásolják genetikai adottságok, betegségekre való hajlamok, lelki megküzdőképesség, a szervezet regerációs képessége, valamint egyéb, a dohányzást kísérő életviteli sajátosságok. A cigarettáról való leszokás időtartamának és intenzitásának egyénenként igazodnia kell a korhoz, nemhez, az elszívott cigaretták mennyiségéhez és erősségéhez, a függőség okozta változásokhoz.

A biorezonanciás állapotfelmérés módszere azért állja meg a helyét ennek a nehezen leküldhető addikciónak a megszűnetetésében, mert a holisztikus szemléletet ötvözi az egyéni szinten jelentkező, cigarettázás által megváltozott rezgési információkkal.

Visszaállítja a cigaretta-függőségért felelős és az ezt fenntartó sejtek, szervezeti pontok egészséges rezgését, így felszíni és tüneti kezelés helyett a kiindulóponthoz vezet minket vissza, ahonnan lehetséges egy új, dohányfüst-menetes életvitel kialakítása.

Előnye, hogy gyors, hatékony, nem igényel egyéb kiegészítő módszereket, és teljesen eliminálja, illetve nagyon erős dohányosoknál nagy mértékben csökkenti a kellemetlen elvonási tünetek jelentkezését.

A SCIO berendezés ezáltal személyre szabottan tudja megállapítani az Ön cigarettához fűzõdõ függõségének erõsségét és milyenségét. A gép a csikkből állítja elő a terápiás rezgéseket, melyek segítségével a szervezetében elraktározódott nikotin elkezd automatikusan és visszafordíthatatlanul kiürülni. 10 nap alatt a beidegzett rágyújtási kényszer teljesen törlõdik, valamint már a kezelést követõ 2 órán belül a szervezet nikotinszintje drasztikusan lecsökken, és a kínzó nikotin vágy is elmúlik.

A teljes sikerhez mindenképpen szükséges az elhatározása és önfegyelme, hogy a berögződött dohányzási szertartást közösen kitörölhessük mindennapjaiból! A kezelést követő 21 napon át fokozott folyadék fogyasztás szükséges, mely lehetőleg alacsony ásványi anyag tartalmú szénsavmentes víz legyen.

Bár tudjuk, hogy a dohányosok általában tisztában vannak szenvedélyük kártékonyságával, az egészség- és betegségtudat elősegítéséhez álljon itt néhány

Dohányzás által okozott probléma:

- a dohányzás által okozott legfőbb probléma az immunrendszer ellenállóképességének csökkenése, ami könnyen megbetegedésekhez vezet

- a dohányfüst méreganyagokat juttat a szervezetbe, ami megterheli annak mindennapi működését

- a dohányzás csökkenti a vér által a sejtekbe, szervekbe juttatott oxigén mennyiségét

- közrejátszik a különböző rákbetegségek kialakulásában

- a dohányosok körében gyakoriabbak a fekélybetegségek, az idült légúti betegségek, a szív- és érrendszeri betegségek

- növeli a szívinfarktus kockázatát

- a dohányzó várandós édesanya veszélyezteti saját és gyermeke egészségét

- a dohányzás rontja a látást,  csökkenti a szervezet vitamin tartalmát

- a dohányzás impotenciát okozhat, hátrányos a fogamzásra

- a dohányzás felborítja az egészséges működéshez szükséges energetikai szintet és harmóniát

Dohányzásról való leszoktatás ára