Garnier narancsbőr elleni golyós bőrfeszesítő

április 25, 2013 in Ajánlom, Fogyasztó, Kozmetikus, Otthon, Plasztikai sebészet, Tesztek

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 szavazat, átlag: 3.33 összesen: 5)

Nyári hónapok előtt fokozottan figyelek a hasam és a problémás területek bőrének szépségére vagy inkább arra hogy miért nem olyan szép mint amilyen a címlap lányokon. Sokkal inkább nyitott vagyok ebben az időszakban a megjelenő új termékekre, és könnyen rá lehet engem beszélni a vásárlásra. Ez áll a dobozon: – azonnal simább és feszesebb bőr. 8 nap után – az egyenetlenségek kisimulnak, 4 hét után laposabb has. (szó szerinti idézet) Mikor megláttam a Garnier intenzív bőrfeszesítő golyós narancsbőr elleni terméket, azonnal

Garnier hasfeszesítő golyós masszírozó koffeines

Garnier hasfeszesítő golyós masszírozó koffeines

megvettem. Nem volt drága, 1.300 Ft. Egy próbát megér. Valameddig elolvastam a dobozon a leírást  de persze nem végig… mert azt csak 1 hét múlva olvastam végig, hogy a masszírozó fejet tisztítani kell, ugyanis az enyém eldugult. Kimostam. Minden nap használom, mivel szeretnék egy igazán hiteles tesztet írni. Minden este fürdés után ezzel masszírozgatom magam, a hasamon és a combokon is, mivel nekem a hasamon nem feszes a bőr, de ott nincs narancsbőröm, az csak a combomon van, ezért mindkettő helyen használom. A folyadék vízszerű  teljesen átlátszó,  kellemes virágszerű illata van, de nem egyértelműen virágillat.

Negatív tapasztalatok: a masszírozó fej nekem minden nap becsípi a bőrömet, akárhogyan próbálom ezt megelőzi. A becsípés helyén megszakad a bőröm és kipirosodik. Ezért most nem megyek strandra, és olyan helyekre ahol bármi fertőzést kaphatok.

Garnier narancsbőr ellen masszírozó koffeines

Garnier narancsbőr ellen masszírozó koffeines

Pozitív eredmények: a combomon valóban szebb lett a bőr, simább, és a régi foltok eltűntek  Persze a narancsbőr nem múlik el, 2 hét után kb. 10% javulást tapasztaltam. A hasamon viszont semmit. Maga a masszírozás nagyon kellemes, és nem hagyom abba, akkor se, ha nem lesz hatásos. Most még félig van a flakon. Szerintem érdemes kipróbálni, csak ne reméljünk túlságosan nagy eredményt, kicsi javulásnak is örülni lehet.