Relax Spa megújult kozmetikája!

április 26, 2013 in Budapest, Kozmetikus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs szavazat)

A szépség nem a teremtés, hanem a megteremtés csodája. Különbözőek vagyunk, úgy belsőleg, mint külsőleg, de mindnyájan arra törekszünk, hogy széppé váljunk, és szépek maradjunk. A jólápoltság örök érvényű fogalom, a szépségideál viszont az idők folyamán mindig változik. Szeressük azt a külsőt, amit a természettől kaptunk, és tiszteljük meg azzal, hogy a maximumot hozzuk ki belőle! Mindig hosszútávra gondolkozzunk, mert a bőr időben elkezdett és folyamatos ápolást igényel a szépség megőrzése, a jólápoltság és az öregedési folyamatok lassítása érdekében.

De ne felejtsük, a legjobb kozmetika a boldogság!

Hyaluronsav és kollagén, a “fiatalság elixírje”

ufófejű nő A hyaluronsav felelős szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő-és megtartó képességéért. A kötőszövetben hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt, így biztosítja a bőr feszességét, simaságát.
A kötőszövet rugalmas nyújthatóságáért, terhelhetőségéért a kollagén felelős.
Sajnos idővel ezen anyagok mennyisége folyamatosan csökken szervezetünkben, és megjelennek a ráncok, foltok, pigmentrendellenességek.
Hydroabráziós kezelés során kíméletesen, ám hatékonyan eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és újak képzésére serkentjük a bőrt. Ezáltal könnyedén bejuttathatók a tiszta, bőrbarát hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe és jelentősen fokozható hatásuk.
Ez a kíméletes bőrmegújító hámlasztó eljárás még a legérzékenyebb bőrűek számára is biztonságos, nem jár fájdalommal, nem okoz allergiát, nincs mellékhatása, nem teszi fényérzékennyé a bőrt.

Mi a kezelés eredménye?
Eltűnnek bőréről a tél nyomai, feltöltődik vitaminokkal, nedvességgel, ragyogóbbá, rugalmasabbá válik, halványodnak a ráncok, a hegek, a foltok, egyszóval megfiatalodik.

Ha sokáig szeretné megőrízni bőre üdeségét, rugalmasságát, jöjjön el hozzánk és
próbálja ki Ön is ezt a “csodahármast” !
Minden bőrmegújító kezelést egy kellemesen lazító, relaxáló és egyúttal ránctalanító arcmasszázzsal zárjuk!