Sport masszázs Budapest

december 5, 2011 in Betegségek, Budapest, Gyógymasszázs Budapest, Masszázs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs szavazat)

Ha Önnek a mozgékonyság, hajlékonyság növelés a célja, illetve ha sporttól bemerevedtek az izmai, izomláza van, akkor Önnek a Sportmasszázs a megoldás: Erőteljesebb, a mélyizmokra is ható, főleg a sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázstechnika. Kimondottan a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használjuk.  Bátran igénybe veheti  a sport masszázst egyéb esetekben is, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnika nem a simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat tartalmazzák. A rendszeres sportmasszázs fizikai erőnlét és kondíció javításának kitünő választása. Nőknek férfiaknak egyaránt ajánlott.

Masszázs Budapest

Masszázs Budapest

 

A testmozgás előtti masszázs, növeli az izmok terhelhetőségét és a vér és nyirokkeringést, fokozza az izmok  rugalmasságát,  és csökkenti az izommerevséget.

A testedzés után elősegíti a tejsav eltávozását, így megkíméli a sportolót az izomláztól, az izmok feszülését fellazítja az izmok merevségét.

Kolozsi László      gyógymasszőr

Bejelentkezés:   +36 70 432 9208
Hétfő – Szombat     800 – 2100 óráig

további masszázs lapok:  Lávaköves masszázs    Thai Massage