Székrekedés ellen EZ bevált

10 éves tapasztalattal írom ezt mindenkinek, minden korosztálynak. Mert aki fiatal, úgy érzi, hogy örökké fiatal marad, és elkerülik a nyavalyák, pedig tutira nem fognak a nyavalyák senkit elkerülni. A székrekedés is elér mindenkit, fiút és lányt egyaránt, csak valakit hamarabb, valakit pedig később. Sőt már vannak gyerekek is, akik küzdenek a székrekedéssel.  Csak nem beszélünk róla, mert nem illik.

Pedig mennyi bosszúságtól meg tudnánk magunkat menteni.  Szegény nagymamám 90 éves korában már nagyon szenvedett ettől a bajtól, ezért én mindent megteszek, hogy ezt az állapotot elkerüljem.

 

Az általános ajánlásokat nem részletezem, ezek a sok folyadék, sok rostos étel fogyasztása és a mozgás.   Ha nem használ, akkor jönnek a tabletták, hashajtók. Nagyon szép hasznot húznak ebből a gyógyszer gyártók, elég megnézni a reklámokat, milyen sok pénzt tudnak költeni ezekre a reklámokra!  Világos, nagyon sok ember szenved tőle, és nem gyógyulnak meg!

Nos én  úgy érzem, hogy teljesen meggyógyultam! Nagyon örülök neki! Ezért mindenkivel megosztom.

Legelőször 2 fontos lépés. Azonnal el kell kezdeni a SZILVA alkalmazását.  A szilva héja nagyon jó hatással van a bélfalakra. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, immunrendszer erősítő. Lehet szilva lekvár vagy aszalt szilva , mindkettő hatásos  és a szilva olcsó !   A természeti népek szerint a szilva csökkenti a rákos betegségeket is.  Nincs belőle felső határ.  Én reggel és este is megeszek  3  -4 evőkanálnyi lekvárt  vagy 4 -5 szem szilvát. ( Nem bolti lekvárt, hanem a piacon nénikétől veszek cukormenteset)  Másik lépés, minden reggel éhgyomorra 1 teáskanál hidegen sajtolt tökmagolaj. De lehet más olaj is, esetleg extraszűz oliva. Ez belsőleg síkossá teszi a belek falát. Amióta ezt csinálom, elmúltak azok a kellemetlen hasi szúrások is, amit a beszorult levegő okoz.

Ha ez megvan, de már régóta szenved valaki a székrekedéstől, akkor gyakori, hogy már elindultak a rossz beidegződések, hogy csak 3  -4 naponta van széklete.  Van, akinek hetente 1x ! Nekik szépen lassan ki kell alakítani egy másik szokást, azt hogy minden reggel el kell menni WC-re és szépen megvárni, amíg sikerül. Nem kell sok idő ahhoz, hogy a dolog visszaálljon és autómatikusan elkezdődjön a napi rendszeresség. Tehát nem rohanunk sehová, és nem foglalkozunk mással, erre koncentrálunk, és nem erőlködünk semmiképpen. Megszokja a test, hogy ennek reggel van az ideje. De ha az agyunk állandóan máshol jár, akkor eltereljük a jelzéseket.

Ezzel a néhány apró trükkel várhatóan 2 héten belül javul a székrekedés.  Persze, ha valakinek ezzel kapcsolatos betegsége van, akkor mindenképpen az orvosa utasításai alapján járjon el. Én a saját esetemet írtam le, nekem más komoly bajom nincs, és ez a módszer használt.