Aqua Spa wellness hotel Cserkeszőlő

szeptember 25, 2022 in Ajánlom, Hobby, Tesztek, Utazás

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs szavazat)

Cserkeszőlő fürdője most kezd ismertté válni hazánkban, mert sajnos nem kap olyan marketinget, mint egy Hévízi vagy Zalakarosi szálloda. A fürdőt néhány éve felújították és kibővítették. A fürdővel szemben az út másik oldalán található az Aqua Spa wellness hotel. Mi inkább ide mentünk, a saját medence miatt. Három féle szoba van, a standard szobák a főépületben, az apartmanok, és a bungalow –ok. A Bungalow valójában egy faház, amiben 2 szoba nappali fürdőszoba és konyha van. Nagyon hangulatosak, elé lehet állni az autóval, és van kicsi terasz ahová ki lehet ülni. Főleg családosok, gyerekekkel, ezt

Aqua Spa wellness hotel Cserkeszőlő

Aqua Spa wellness hotel Cserkeszőlő

a típust kedvelik, ez olcsóbb is árban.

Mi apartmanban voltunk, mert semmilyen más szoba nem volt már szabad. Az olcsóbb típusok nyárra nagyon gyorsan elfogynak, érdemes minél hamarabb lefoglalni. Az Apartmanok is 2 szobásak, plusz nappali, fürdőszoba, külön wc, konyharész és saját szauna van bennük. Nagyon szép nagy a terasz, a napellenzők automatikusan kinyílnak és becsukódnak (szél esetén). Egy apartmanban a nappalit is beszámítva  6 személy fér el maximum.  Nálunk nagyok a gyerekek,  a fiunk a nappaliban aludt, hogy a lányunknak saját külön szobája lehessen.  Minden szobában van külön tévé. A berendezés nagyon exkluzív, bőr kanapék szép színes szobák.

A szálloda belső medencéi normál 28 fokos élménymedencék, nem megy a bugyborékolás állandóan, ki-be kapcsolják. A fittness rész sport eszközeinek egy része el volt romolva, mert a gyerekek vizes lábbal mindig rajtuk ugrálnak. Nem szerencsés a medencékhez közeli helyen tartani ilyen elektromos eszközöket. Mi inkább elmentünk az arborétumba, nagyot túráztunk. (Az árban benne volt a belépő ára) Itt van kalandpálya is. Az ételek finomak, magyarosak, nem olyan flancos grilles mint Mendanban,  hanem olyan egyszerű vidékies ételek vannak. Pl. banános palacsinta. Kint lehet enni a medence és az étterem közötti teraszon, ami nagyon hangulatos. Az úszó medence mellett van egy gyerek medence is, és egy meleg vizes jakuzzi, kb. 10 személyes. Ez egész nap tele van, annyira kellemes. Ajánljuk a szállodát mindenkinek, legjobb társasággal menni, 4 főre elég tágas az apartman. Árban is ez nagyon kedvező.

Egyetlen negatív dolgot szeretnék megemlíteni  Kecskemét után az út elég rossz minőségű.  Cserkeszőlő nincs olyan szépen kiépülve még mint a fürdővárosok. De vannak jó éttermek, lehet sétálni, fagyizni. Csak 2 szálloda van, ezen kívül magánszállások és kemping.