JutaVit Lándzsás útifű szirup

március 29, 2013 in Tesztek

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (96 szavazat, átlag: 3.56 összesen: 5)

JutaVit Lándzsás útifű szirup

Mikor ajánlott a készítmény szedése?
A készítmény a köhögési inger csillapítására, a letapadt nyálka feloldására, a felköhögés megkönnyítésére, a felső légutak gyulladásos tüneteinek csökkentésére, dohányosok légutainak tisztítására alkalmazható. A panaszok önálló, vagy kiegészítő kezelésére egyaránt alkalmazható.

Hatóanyag 100g termékben: 8 g lándzsás útifű  (plantago lanceolata) kivonat, 185mg C-vitamin

Adagolás:   felnőtteknek: 3x 15ml , gyerekenek 5x 5ml

Vásárlás helye:  Gyógyszertár: ÉRD, 2013 március 29.  Ára: 1.700 Ft / 300 ml

JutaVit lándzsás útifű szirup 300 ml

JutaVit lándzsás útifű szirup 300 ml

A dobozon minden hatóanyag és információ jól olvasható.  Mi a gyerekeknek mindenféle antibiotikum kezelés helyett vagy inkább előtte ezt adjuk, mert a léguti betegségek nagy részében gyógyteával együtt hamar csökkenti a tüneteket.  C vitamin tartalma erősíti az immunrendszert.  A JuvaPharma termékét részesítjük előnyben, azért mert,  könnyű műanyag üvegben árulják,  magasabb a hatóanyag tartalma, kellemes az izé, mézet kardamont is tartalmaz.  Igen és sokkal olcsóbb mint a Theiss terméke.

Hatóanyag tartalom összehasonlítás:

Dr. Theiss Hustensaft Lándzsás útifű szirup: 100 g szirup 5 g lándzsás útifű (Plantago lanceolata) 1 az 1-hez arányú alkoholos kivonatát tartalmazza.  (forrás:  Bioszállitó.hu)

Megjegyzés:  ez jelenleg egy betegség a gyártóknál, hogy 25%-al nagyobb csomagolásba helyezik a termékeket, és a doboz egy része üres. Ez felesleges, extra költség a szállításban és a tárolásban, mert a vevő a 300 ml -t nézi, hiába van a nagy üres doboz. A képen jól látszik, hogy mekkora dobozban van a palack.

Mások még ezt olvasták el: a csomagolás becsapja a szemed.