Fogyasztó szalonok

A 21. század egyik problémája, a mozgáshiányos életmód,  és a helytelen táplálkozás.  Ezek következtében a szervezet nem mindig a kívánt  módon szolgálja gazdáját.  Az alapvető életmód problémák felmérése után hatékony megoldások állnak rendelkezésünkre minden területen.  Ilyenek például a táplálkozási tanácsok, melyek feltárják a hiányosságokat, és hasznos tanácsokkal, étrendi útmutatókkal, receptekkel segítik a helyes út megtalálását.

A Dove nemzetközi tanulmányából kiderül, hogy a világon 10 nőből legalább 9 szeretne változtatni külsején. A megváltoztatni kívánt, a fizikai megjelenést befolyásoló jegyek közül a testsúly a leginkább megváltoztatni kívánt tényező. A magyar lányok és nők majdnem fele elégedetlen testsúlyával és alakjával.

A kívánt alak és súly eléréséhez rövidebb út vezet, ha a komplett fogyasztó programunkat kiegészíti a fogyasztást, alakformálást segítő masszázsokkal, mint például a „Tested álma”  nemeskő meditáció, Narancsbőr elleni, anticellulit kezelés vagy a Mélymelegterápiás fogyasztó masszázs. A RELAXSPA.hu  kínálatában megtalálható kezelések összeállításánál elsődleges szempont, hogy ezek kiegészítsék, erősítsék egymás pozitív hatásait, segítsék a kívánt cél elérését.

Garnier narancsbőr elleni golyós bőrfeszesítő

Nyári hónapok előtt fokozottan figyelek a hasam és a problémás területek bőrének szépség

Relax Spa megújult kozmetikája!

A szépség nem a teremtés, hanem a megteremtés csodája. Különbözőek vagyunk, úgy belsőleg,

Kozmetika Budapest Relax Spa

KOZMETIKAI CSOMAGOK – ÁRAK Relax Komplex kezelés  ára: 9 500 Ft (arc- és dekoltázs letis

Lázár Kati fodrász Szalon Szeged

Wella Fodrász szalon Szeged- Szentmihály első buszmegálló.   Terehalmi út 4.  (régi főutc

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>