Fogfehérités

A beavatkozás tulajdonképpen nagyon egyszerű: először is fotó készül a fogaidról a művelet előtt. Majd kényelmesen hátradőlsz negyven percre. A szájfeszítést követően az ínyedre speciális védőréteget helyeznek.

A fogfehérítő zselét ezek után ráviszik a fogakra, majd a kék fényt kibocsátó lézer fotó lámpát két percig a fogak felé irányítják. A lámpa ezután harminc másodpercre lezárja magát, majd újra bekapcsol. Ez a művelet tíz percig tart. Ekkor leszívják a zselét a fogakról és új zselét helyeznek fel. Ezt a folyamatot négyszer ismételik meg. Negyven perc elteltével leszívják az utolsó réteg zselét, majd öblögetés és fogmosás után meggyőződhetsz fogaid beavatkozás előtti és utáni állapotáról.

Nem fogsz hinni a szemednek! A fogaid újra ragyogóan fehérek lesznek! A kockázatok és mellékhatások tekintetében ne kérdezz meg senkit,a kezelés – a tömésekre és koronákra nem ártalmas – fájdalommentes, de a fogakban ideiglenesen érzékenység előfordulhat.

Fogszabályozás Budapest Váci utca

 Az elmúlt évek technikai fejlesztései  lehetővé tették, hogy a fogszabályozás  az élet

Dentoplant Fogászati Rendelő Szeged

a Dentoplant Fogászati Rendelőben, harmonikus, igényesen kialakított, környezetben várjuk bete

Fogrobi rendelője

Önnel törődünk, nem csak  a fogaival Mit szólna egy olyan rendelőhöz, ahol a legmodernebb el

Fogfehérités Budapest – Erzsébet Körút

A rendelői fogfehérítés sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint az otthoni megoldások, hiszen it

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>