Reduline 36 zsírmegkötő kapszula tapasztalatok

április 15, 2012 in Gyógyszerek

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 szavazat, átlag: 3.20 összesen: 5)

A Reduline kapszula természetes anyagokat tartalmaz, a Chitosan nevű zsírmegkötő anyagot tengeri rákok csontozatából vonják ki.  Ez az anyag képes megkötni a zsírokat  így azok nem szívódnak fel, és nem raktározódnak el a zsírpárnákban.  Ez az anyag egyéb tulajdonságai révén a csontrendszerre is jó hatással van, segíti a kalcium beépülését, de még az is lehet hogy maga a kapszula is tartalmaz csonterősítő anyagokat. Ki tudja mit építettek be a rákok a kis páncéljukba.

A dobozban 120 db kapszula van, napi  2x   1-2 szemet ajánlatos bevenni.  Mivel a kapszula a zsírok megkötésére szolgál, mi azokon a napokon amikor semmi zsíros ételt nem fogyasztunk, csak 1 kapszulát vettünk be. Sajnos a párom agyilag eldöntötte, hogy a kapszula miatt nem kell figyelnie az étkezésre, ezért kb. 30%-al több ételt fogyasztott el a kúra alatt naponta. Nem fogyott semmit.  Én azonos életmóddal szedtem a kapszulákat,  amit eddig is folytattam, megtartottam a heti 2 x 1 órás edzést, és a “fele annyit eszem mint amennyit bírnék”  elvet, és így fogyásnak indultam,  heti 1 kg-ot,  de állandóan éhesnek érzem magam.  Valójában 55 kg-ból lefogyni 1 kg-ot nem pontosan olyan, mint 130 kg-al indulni. Nekem sokkal nehezebb. Ezért 1 hónap múlva nem bírtam tovább és befejeztem.  A 120 szemet elosztottuk a párommal,  így a 60 szem éppen 1 hónapra elegendő 1 személynek. Lentebb írok róla, hogy milyen feltételei vannak a kapszula szedésének, ezeket én nem kockáztatom meg, és nem fogok extra vitamin adagokat szedni. Maradok a normál – többször kevesebbet eszem – diétánál.

Reduline 36 zsírmegkötő kapszula

Reduline 36  ára : 12.875 Ft  volt  2012-ben,  ami 100 Ft körüli ár 1 kapszulára vonatkozóan.  Ha összehasonlítjuk azonos hatóanyagú termékekkel,  ez a Reduline 36  kapszula 500 mg Chitosan -t tartalmaz, míg a Tiens gyártmányú Chitosan kapszula csak 150 mg hatóanyagú, és drágább az 1 kapszula ára.  ugyanakkor  a  Healthy America Chitosan 1000 mg termék 120 tablettás kiszerelésben csak 2.680 Ft.  (ez itt kicsit megtévesztő, mert a név -1000 mg a napi adagra, 2 tablettára vonatkozik, tehát 1 tableta csak 500 mg Chitosan)

Előnyök:  A Chitosant a Kinai orvoslás béltisztításra is használja,  Megtisztítja a bélrendszert, kitisztítja a szervezetből a nehézfémeket, gyógyszerek maradványait, erősíti az immunrendszert, tisztítja a nyirokrendszert, elősegíti a súlycsökkenést, normalizálja a koleszterinszintet és az anyagcserét, fékezi a rákos megbetegedéseket, javítja a hajszálerek cirkulációját. Megszünteti a számítógép kisugárzásának káros hatását a szervezetre. Begyógyítja a sebeket és égési sebeket, hegek kialakulása nélkül.

Hátrányok:  Tengeri kagylókra és rákfélére allergiások ne szedjék!  Használata alatt növelni kell a folyadék bevitelt ! Mivel a kitozán megakadályozza az ásványi anyagok és zsírban oldódó vitaminok felszívódását, a szakértők azt javasolják, hogy szedjünk vitamin-és ásványi anyag kiegészítőket.

Mások ezt olvasták : Garnier narancsbőr elleni golyós ,  Meggy márka , Szúnyog riasztó,   Allergia elleni szerek ,