Cédrus liget lakópark Szeged – melyik lakást választanád?

február 1, 2019 in Hasznos tudnivalók, Szeged, Tervezők, Város

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 szavazat, átlag: 2.93 összesen: 5)

Új lakást szeretnénk vásárolni, és kinéztük a Cédrus Liget Szeged egyik közepes méretű , de nagy teraszos lakását.

Döntésünk előtt megnéztünk néhány információt a fejlesztésről.  Legfontosabb kérdés, hogy mennyire tőkeerős az építtető, sikerül-e befejeznie egy ekkora beruházást.  A Cédrus Liget Szeged Kft. a szegedi Huszár Kft. 100 százalékos leányvállalata, ez a vállalkozás kivitelezi és üzemelteti majd a lakóparkot.

A cégek ahhoz a hazai cégcsoporthoz tartoznak, amelyik az élelmiszer- és vegyi-áru-nagykereskedelemmel foglalkozó Hansa-Kontakt Kft.-t, a Budapesti úti nagybani piacot, a CBA Prímát, az újszegedi Nova bevásárlóközpontot üzemelteti. Az elmúlt években több mint 40 milliárd forintot fektettek be. Az építkezés tehát nem áll távol a cégtől.  ( forrás: délmagyar.hu )

 

Cédrus liget lakópark Szeged Épületek elrendezése

Cédrus liget lakópark Szeged Épületek elrendezése

Az  árak teljes kulcsrakész átadásra vonatkoznak,  így nagyon kedvezőek összehasonlítva a Szegedi új építésű lakás árakkal.  2017-ben az induló árak 400 EFt  körül voltak négyzet méterenként, épülettől és emelettől függően. Ez 2019 -ben már meghaladta az 500 EFt-ot.  A lakások felszereltsége tartalmazza a konyhabútort ( 4 elemig)  indukciós főzőlappal,  a fürdőszobában a kádat, mosdót, szanitereket, a légkondit,  a riasztó rendszert.   A lakáshoz garázs vásárlására is van lehetőség,  az épületek alatti teremgarázsban.   Az átadást követő 5+5 évben a Cédrus Liget beruházója biztosítja  a komplexum üzemeltetését, így garanciát vállalva az esetlegesen felmerülő hibákra és a növényzet tervezett fejlődésére.  ( forrás: Cedrusligetszeged.hu )

 

 

Cédrus liget Szeged 2018 július épül az A épület

Mikorra várható a lakások átadása?  Jelenleg 2019 februárban a legtöbb épület alapozása készen van, kivéve a B és E épületeket. Laikusként 2019 decembere előtt nem tartom valószínűnek,  hogy elkezdődnek a lakás átadások.  Ugyanakkor érdemes megnézni a Kárász Utcai bemutató termet.
Legfrissebb képek 2019 május.

A beépített anyagok és ajtók illetve a teraszajtók bámulatosak.  A kiválasztott beszállító cégek,  és a technológiák gyors és precíz építést garantálnak.  Például a terasz burkolatok teljesen új technikai megoldással készülnek. Érdemes bemenni és megnézni.  El tudom képzelni, hogy a terasz ajtók már jelen pillanatban gyártás alatt állnak.

Panoráma nyílászárók – Much more than a Window.

Cédrusliget Szeged Tolóajtók a teraszon

Cédrusliget Szeged nagy Tolóajtók a teraszon

Melegburkolatok – Par-ky
Hidegburkolatok – Florim
Belső nyílászárók – Porta Doors
Fürdőszoba szaniterek és csaptelepek – Duravit, Hansgrohe és Jacuzzi
Beépített konyhabútor – Arredo3 Cucine
Beépített sütő, főzőlap és elszívó berendezés – Samsung

VAJON MIKOR LESZ KÉSZEN?  Olvasson tovább…

 

Belföldi nyaralás