Magunkról

Kedves Olvasónk,

A Gratula.hu közösségi portált azért hoztuk létre, hogy személyes tapasztalatainkat megosztva, véleményünk közzé tételével információkat szolgáltassunk egymásnak, melyek segítik a döntéshozatalt, mielőtt egy terméket vagy szolgáltatást megrendelünk.

Minden vásárlási döntés előtt mérlegelünk, hogy az árhoz képest megfelelő minőséget kapunk-e vagy sem. Ezekhez a döntésekhez szükséges információk megszerzésének leggyorsabb formája az internet. Mi egy speciális adatbázist hoztunk létre, ahol egy helyen az élet minden területét megtalálja.

Olvasóink feltölthetnek anyagokat, képeket, videókat, de kérjük, a megfogalmazásban mindig tartsák be a kommunikációs illemszabályokat.

Feltöltéshez regisztráció szükséges …   Belépés -Kattintson ide!

 

Gratula.hu személyes vélemények adatbázis teszt csapat

Gratula.hu személyes vélemények adatbázis teszt csapat

 

 

Felelősség vállalás: A weboldal tárhely és adatbázis szolgáltatása ingyenes, de nem vállalunk semmilyen felelősséget a weboldal szolgáltatásainak bármiféle hibája vagy elérhetősége tekintetében. A feltöltött tartalom valódiságát nem nyomozzuk, nem vállalunk érte felelősséget. Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése „A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad vélemény nyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze.” Ugyanakkor fenntartjuk a jogot a tartalmilag kifogásolható írások törlésére. A weboldalon személyes adatokat NEM gyűjtünk!

 

Budapest, 2018  Március 1.

A Gratula.hu szerkesztősége