Körzeti orvos

Házi orvos – körzeti orvos
Ön tudja, hogy húsz éve szabad orvosválasztás van?  Vagy elvileg tudja ugyan, de mégsem jut el odáig, hogy cselekedjen is?

A háziorvossal szemben támasztott elvárások sokfélék. Van, aki minden betegségét átlátó, a problémák és az ellátórendszer szövevényében lavírozni képes szakembert keres. Van, akinek az a lényeg, hogy legyen egy orvos, akivel kedélyesen el tud diskurálni, de alapvetően békén hagyja, nem küldi szűrésekre stb. Van, akinek megvan a specialistája, akivel a dolgokat megbeszéli, és a háziorvosra csak a receptek, beutalók miatt van szüksége. A legtöbben pedig nem annyira betegek, hogy számítana, milyen a háziorvos.

De amikor komoly betegség támad ránk, akkor igazán fontossá válik az, hogy megbizható segitséget kapjunk.  Érdemes már most megkeresni a nekünk való körzeti orvost, aki már megismer bennünket mire igazán szükségünk lesz rá.

Hársfa tea hatása Hársfa tea készitése

A Hársfa tea hatóanyaga a virágzatban van.  Szedésre Június második felében lehetséges, a

Kamilla tea készitése, hatása, hatóanyagok

A Kamilla tea hatásait mindenki ismeri.  Ugyanakkor a teát a hatóanyagok kinyerése érdekében

Zsírégető gyógynövények

Gondoltál már arra, hogy mindenféle mesterséges fogyasztószerek helyett inkább valami termész

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>