Grapefruit mag kivonat fertőtlenítő és gomba ölő

február 3, 2018 in Betegségek, Hasznos tudnivalók, Otthon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs szavazat)


“A grapefruitmag-kivonat az abszolút legjobb és leghatékonyabb antibiotikum és gombaölő szer, amelyet a természet nekünk ajándékozott.”  Dr. Klaus Küstermann,
Németország

 

A grapefruit magjából készített kivonat rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik. Sejtregeneráló és antioxidáns hatásáról ismert, emellett vírus- és gombaölő, ugyanakkor immunerősítő tulajdonsággal is bír.  Ugyanakkor 100 % -ban környezetbarát, és természetes lebomló anyag.  Rendkívül sok benne a vitamin – különösen a C-vitamin -, ezenkívül pedig magas rost-, ugyanakkor alacsony cukor- és kalóriatartalom.

Grapefruit mag olaj immun rendszer erősítés

 

Lábgombásodás:  Adjon a mosógépbe a mosószerhez néhány csepp grapefruit mag olaj kivonatot.

Hüvelyi gomba fertőzés:  a következő hüvelyöblítést végezzük el: 3/4 liter meleg vízhez tegyünk 1-3 csepp grapefruitmag-kivonatot és jól keverjük el. Ha esetleg szükséges, rakhatunk hozzá még néhány csepp Echinaceat is. Ezt az elegyet kereskedelemben kapható fecskendőbe – tű nélkül – szívjuk fel, óvatosan vezessük a hüvelybe és fecskendezzük be. Befecskendezéskor feküdjünk a hátunkra és a medencénket emeljük magasra. Fecskendő helyett a kereskedelmi forgalomban is beszerezhető, úgynevezett intim zuhanyt is alkalmazhatjuk.

A kezelést az első 3 napon 12 óránként ismételjük meg, majd naponta egy alkalommal. További lehetőség, hogy az elkészített elegybe egy tampont mártunk és érzékenység szerint 1-6 órára a hüvelybe helyezzük. Ilyen módon alkalmazva, a grapefruitmag kivonatot víz helyett szezámolajjal is keverhetjük.

Szájüreg fertőtlenítése:  Naponta többször grapefruit mag olaj tartalmú vízzel öblíteni.