Lávaköves masszázs Budapest

december 5, 2011 in Betegségek, Budapest, Gyógymasszázs Budapest, Masszázs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs szavazat)

Harmónia és energia… A meditációs zene mellett végzett hideg-meleg lávaköves masszázs a legősibb módszerekkel hozza egyensúlyba a testi és a lelki energiákat, és különleges szolgáltatásnak számít az ellazulásra és a jó közérzetre vágyó vendégek számára. Speciális olajok és előmelegített, vulkanikus eredetű, sima bazaltkövek – úgynevezett lávakövek használatával stimulálja a test energia háztartását. A köveket forró vízben felmelegítik, majd ráhelyezik őket a csakrákra, energiaközpontokra, melyek egy-egy szervvel, miriggyel állnak kapcsolatban. Egészséges ember esetében a csakrákban szabadon áramlik az energia. Ha azonban egy csakra blokkolt, akkor az életerő áramlása is akadozik. Így a test egyes részei nem jutnak elegendő energiához. A test speciális pontjaira helyezett láva kövek már a masszírozás előtt átadják a hőt a mélyebben fekvő szöveteknek, izomrostoknak. A köveket a meridiánok, a gerincmelléki vonalon, a csakrákon, a kéz és a lábujjak között helyezzük el.

Az indiai kultúrából fennmaradt masszázstechnika nem egyszerű izomgyúrás. Amellett, hogy rituáléhangulat uralkodik a masszőrön és vendégén egyaránt, kerek két órányi kényeztetést jelent a testnek és a léleknek egyaránt. A kezeléshez használt segédeszközök pedig 50 fokon izzó lávakövek.

Lávaköves masszázs Budapest

Lávaköves masszázs Budapest

 

Azoknak ajánlom ezt a masszázst, akik vonzódást éreznek a kövek iránt. Általában a férfiaknál a leghatásosabb, mert ők kapcsolatban állnak az ásványokkal. Ez a technika az indiánok gyógyítási módszere volt, ami napjainkban is igen hasznos, még a depressziósok állapotát is javíthatja. Alkat kérdése, hogy ki mennyire tudja kikapcsolni gondolatait a masszázs alatt, és hogy mekkora hatással van rá

Bármilyen áldásos is ez a rendkívül kellemes kezelés, bizonyos betegségekben szenvedők számára nem ajánlott. Akinek szív- és érrendszeri panaszai vannak, máj- vagy tüdőproblémákkal küzd, esetleg légzési zavarai léptek fel, inkább ne feküdjön be az 50 fokos kövek alá. A leglátványosabb gyógyító hatása a lávaköves masszázsnak az izomfájdalmakra, a stressz okozta panaszokra, ízületi problémákra és az anyagcsere zavaraira van, mivel kiváló méregtelenítő.

BEJELENTKEZÉS:  Telefon: +36 1 201 8719
Mobil: +36 20 458 8986
Cím: Budapest, II. ker. Fazekas u. 22.